Asiakaspalautteet

Jokainen teistä on yhtä tärkeä.

Laura

"Itsensä ylittäminen on mahdollista, kun Sanna valmentaa. Sopivan kunnianhimoisella ohjelmalla, välillä yhdessä treenaten saa muutamassa kuukaudessa ihmeitä aikaan. Tavoite oli saada penkissä tankoon isot kiekot, 12 vkon jälkeen niitä oli hieman useampikin. Lämmin suositus, jos haluat saada virtaa arkeen tai kehittyä jossain tietyssä osa-alueessa."

Milla ja Jarkko

"Monipuolisia ja inspiroivia treenejä, joihin jää koukkuun. Tehokas PT, joka tekee työtä suurella sydämellä. Sanna ottaa asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon. Saa innostumaan liikunnasta ja saa sinut haastamaan itsesi."

Vuokko, seniorien kuntosaliryhmä

"Kuntosaliohjaajalla on vahva osaaminen ja ammattitaito. Osaa tehdä oikeanlaiset ohjelmat eri kohderyhmille. Reipas ja iloinen. Seuraa, että kaikki tekevät oikeilla tekniikoilla. Kuntoilijat saa hyvän mielen ja keho kiittää siitä."

Anni ja Linda

"Kohta vuosi takana Sannan kanssa yhteistyötä. Aluksi lähdimme yksilövalmennukseen itsemme haastamiseksi. Jäimmekin sille tielle ja hurahdimme hänen tyyliin ohjata. Hän on valmentajana kannustava ja ottaa huomioon asiakkaan yksilönä. Motivaatio treenien suhteen on kasvanut laadukkaiden ohjelmien myötä uudelle tasolle. Hyvä päätös oli lähteä Sannan matkaan, hän tietää, mitä tekee."

Satu

"Innostava tsemppaaja, hyvän huumorintajun omaava rautainen osaaja. Haastavat ja monipuoliset  treeniohjelmat. 
Sannan vahvuutena on eri lajien tuntemus ja taito rakentaa lajeja tukevia salitreenejä.
"

Lähetä Kunnon Ässälle omat terveisesi!