Nyt, eikä huomenna.

Pala minun energiastani juuri Sinulle!

Koulutukset:

Personal trainer, Varalan urheiluopisto v. 2021

Voimavalmentaja, Trainer4You v. 2022

Mobility -ohjaajakoulutus, verkkokoulutus v. 2023

Hierojan ammattitutkinto, käynnissä, valmistuminen v. 2024

Moi, minä olen Sanna eli Kunnon Ässä.                          Mahtavaa, kun löysit nettisivuilleni! 

Mihin sinä voisit minua tarvita? Mulla olisi ehdotus tai pari!    Olen Personal trainer, kuntosali on intohimoni. Voitaisiin treenata yhdessä, kehittää sinulle sopiva saliohjelma tai vaikka vain opetella toimimaan kuntosalimaailmassa. Tämän lisäksi rakastan toiminnallisen treenin vetämistä, etenkin ulkona. Minulta löytyy tähän isompikin määrä välineistöä. Ja treenit pyörii ympäri vuoden kelillä kuin kelillä yksilöasiakkaille tai ryhmille. Palvelen asiakkaitani myös heidän omissa kodeissaan, tarvittaessa tuon omat välineeni mukanani.

Ravitsemus on isossa osassa ihmisen hyvinvointia ja jaksamista. Mielelläni annan sinulle vinkkejä tässäkin asiassa, jos vaikka ruokailurytmisi on hukassa, haluaisit hieman pudottaa painoa tai voida vain yksinkertaisesti energisemmin.

Opiskelen tällä hetkellä Gradian ammattiopistossa hierojan ammattitutkintoa. Kun olen siinä riittävän pitkällä, alan ottaa vastaan myös hieronta-asiakkaita.

Tämän lisäksi olen äiti ja vaimo sekä nelijalkaisten emäntä. Perheeseeni kuuluu 2 poikaa, aviomies sekä karvaisia lapsia. Aktiivinen elämä on osa minua. Ehkä voisin antaa siitä energiasta osan myös sinulle!