Ajankohtaisia asioita! 

UUSIA treenaajia mahtuu tiistain toiminnallisiin ryhmiin klo 17 ja 18.15! ILMOITTAUDU PIAN!!!

KESÄKUUN AJAN ulkopunttisali käytettävissäsi tiistai aamupäivisin klo 9-11!

Tule tekemään haluamasi treeni, minä olen paikalla neuvomassa! On tanko ja levypainoja n 120 kg asti, kahvakuulia, käsipainoja, penkkipunnerruspenkki etureisi-takareisi yhdistelmällä, kaikki toiminnalliset välineet sekä kuminauhoja.

Hinta 12€ /h, 10€/h, jos ostat kerralla vähintään 3 treenikertaa!


TORSTAI TREENIT klo 18 toistaiseksi. 9€/krt, ilmoittautuminen etukäteen vaaditaan, jotta treeni toteutuu. Treenissä on lihaskunto osuus sekä aerobinen osuus.


Kesään kirmaajat -ryhmä pyörii tällä hetkellä! Tule mukaan yhteisiin ulkolenkkeihin!
Hölkätään, juostaan, pyöräillään, tehdään porrastreenejä, mäkitreenejä ja mitä vielä keksitäänkään, kuhan tehdään se yhdessä! Treenit 1x viikossa, sunnuntaisin klo 18->, kesto 45min - 1,5h, riippuen lajista. (Päivästä ja ajasta voidaan vielä neuvotella, se voi olla myös vaihteleva esim. loma-aikaan.)

Otetaan tästä haaste ja osallistutaan yhdessä elokuussa järjestetävään Himos trail-polkujuoksutapahtumaan (omakustanne, ei pakollinen). Valitaan Enjoy-luokka, missä juostaan 11km matka. Kun treenataan ajoissa, selvitään matkasta maaliin varmasti! Tuutko mukaan?

Sitoudu ryhmään ja treenit ovat 20€/kk. Treeniaika touko-elokuu. (Trailin ajankohta 23.-24.8.2024) Toki pääset yksittäisiin kertoihin mukaan 9€/krt. 

Vaatimukset? Tällä hetkellä hölkätän jo yli 5 km matkoja sujuvasti eli joku pohjakunto juoksulle pitää olla. Kunto kehittyy varmasti vielä lisää matkanvarrella. Kroppasi kestää iskutusta, porrasnousuja, vaihtelevaa maastoa. Haluat raitista ilmaa ja letkeää seuraa, kestät vaihtelevaa Suomen säätä sekä minun kannustusta. :D

Kysy lisää tai ilmoittaudu! Yhteydenottolomakkeella, viestillä, 050-5960914 tai kunnonassa@gmail.comTARJOLLA OPISKELIJAHINTAISTA KLASSISTA HIERONTAA minun tai sinun kotonasi sekä Jämsässä Koskisen kukkakaupalla! 
Ota yhteyttä 050-5960914 tai varaa aika netistä Hyvinvointipalvelut Tuija Kovanen -kautta. Linkki hinnasto-sivulla.KARBONIN CROSSTRAINING TUNNIT, löydät minut myös sieltä!

Kunnon Ässän vetämät Crosstraining -tunnit jatkuvat elokuussa taas! Nyt treenataan ulkotiloissa!

Paikat ostetaan Karbonin kautta!
ÄITIEN TREENIT KESÄTAUOLLA! 

Ryhmä jatkuu elokuussa!
Kokeilukertoja tai yksittäisiä käyntejä voi tiedustella viestillä p. 050-5960914. Kertamaksun hinta muuttunut, nyt 10€.

Paikka ja aika: Pressin tanssisali, Jämsänkoskella vanhassa Nordean rakennuksessa torstaisin klo 10. Kesto ~60 min.

Ota lapsesi mukaan saliin, mutta jumppa on tarkoitettu äidille. Lasta voi halutessa käyttää punttina. Idea on, että äiti pääsee treenaamaan perus lihaskuntojumppaa, vaikka lasta ei saisikaan hoitoon. Kaikki mukana olijat ovat samassa tilanteessa, eikä tämä aiheuta hankaluutta. Välillä voi joku itkeä, välillä voi treeni keskeytyä, välillä joku saattaa pihistää jumppakuminauhan ja syödä sitä. Mutta anti mennä vain! Pidetään hauskat ja leppoisat matalan kynnyksen treenit!

HUOM! Sinun ei tarvitse olla äiti päästäksesi mukaan. Kaikki on tervetulleita ikään tai sukupuoleen katsomatta!!!

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Hinta: 5 x kortti 40€. Käyntikertoja on 7 eli ei haittaa, vaikka joku kerta jäisi väliin. Jos haluaa käydä kaikki 7 krt, voi loput 2 kertaa ostaa samalla 8€ kertamaksulla.


TOIMINNALLISET ULKOTREENIRYHMÄT PYÖRIVÄT JATKUVANA! 

Ryhmiä on 2, tiistaisin klo 17 ja klo 18.15. Kysy avoimia paikkoja kiinteään ryhmään rohkeasti! Kokeilemaan pääsee kertakäynnin hinnalla, 9€ / krt. Kysy paikkaa 050-5960914 tai kunnonassa@gmail.com.

Paikka: Kunnon Ässän koti (n. 3 km Jämsänkosken keskustasta Juokslahdentien suuntaan).

Yleinen hinnasto:

5 x kortti = 35 € (7€/krt) Treenikertoja on 7, jona aikana 5 x kortti käytettävä. Eli ei haittaa, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan. Jos käyt enemmän kuin 5 kertaa, ylimenevät kerrat laskutetaan erikseen samalla 7€ maksulla. 

1 x = 9€